Om oss

Riddargatans psykologer – en privat psykologmottagning  i Stockholm

På Riddargatans psykologer erbjuder vi psykoterapi/ psykologisk behandling (KBT, ACT, CFT), utbildning och coaching av hög kvalitet, kombinerat med personligt engagemang, värme och respekt.

Det finns många skäl till att någon väljer att komma till oss. Vanliga orsaker är till exempel problem med stress och balans i tillvaron, ångestproblem av olika slag, nedstämdhet, relationsproblem, svårigheter i föräldraskap, problem som har med arbetet eller arbetsplatsen att göra… prokrastinering, självkänsla, sömnproblem… eller en diffus känsla av att livet kunde vara mer. Gemensamt för alla är helt enkelt en längtan att må bättre – att få kontroll över sin tillvaro och kunna leva det liv man vill ha.

Psykologer och beteendevetare med lång erfarenhet

Hos oss har samtliga psykologer många års erfarenhet i yrket.

Utöver de individuella kontakterna har flera av oss olika typer av handledningsuppdrag. Vi håller också föreläsningar och workshops kring t ex självmedkänsla och stressrelaterad problematik.

Vi har mötts i vår gemensamma strävan att skapa den typ av mottagning som vi själva skulle vilja besöka när livet slår till.

Evidensbaserade metoder och ständig kompetensutveckling

Eftersom vi brinner för det vi gör, ser vi till att följa med i den senaste kunskapsutvecklingen, bland annat genom kontinuerlig vidareutbildning både i Sverige och utomlands. Metoderna vi använder har fast förankring i såväl modern forskning som beprövad erfarenhet.

Psykologmottagning i rofylld miljö på Östermalm i Stockholm

Mottagningen är belägen i en vacker liten sekelskiftesvåning på Östermalm, i lugna kvarter nära Djurgårdsbron och Strandvägen. Här möts du av en avslappnad och intim miljö, långt bort ifrån landstingets väntrum och byråkrati. Vi får ofta höra hur vilsamt och trevligt det är hos oss.

Välkommen att  höra av dig så kan vi berätta mer.

Detta bildspel kräver JavaScript.